Заклад професійної (професійно-технічної) освіти «Миколаївський центр професійної освіти»

  • Державна кваліфікаційна атестація з професії 5122 «Кухар», 7412 «Кондитер»

    27 червня 2025 року у ЗП(ПТ)О «Миколаївський центр професійної освіти» відбулася Державна кваліфікаційна атестація з професії 5122 «Кухар», 7412 «Кондитер».

    Члени Державної кваліфікаційної комісії гідно оцінили рівень набутих професійних компетентностей здобувачів освіти: володіння технологіями та прийомами приготування страв, кондитерських виробів. Здобувачі освіти демонстрували вміння приготування сучасних страв: «Мандаринова панакота», «Скребл з креветками», «Боул курка»; вироби: «Меренговий рулет з вершково-сирним кремом», «Трайфли з полуницею конфі», «Тарт з солоною карамеллю та горіхами», «Сан-Себастьян з солоною каремеллю», «Сирник з Орео», «3-D желе» та ін., їхнє оздоблення і креативне подавання.

    За рішенням Державної кваліфікаційної комісії випускникам присвоєно кваліфікацію Кухар 4-го розряду; Кондитер 3-го розряду.

    Представники роботодавців, директор ТОВ «Лакомка» (голова Державної кваліфікаційної комісії), Бут Олена Миколаївна та представник ПП «Нікітіна» (член комісії), Нікітіна Тетяна Володимирівна, відмітили високу відповідальність при захисті дипломних проєктів і професійні вміння при демонстрації готових страв та кондитерських виробів.

    Вітаємо випускників з успішним закінченням навчання! Це важлива подія у вашому житті і вирішальний момент. Бажаємо ентузіазму, грандіозних цілей, великих проєктів, щоб все, що було задумано, стало дійсністю. Нехай супроводжують любов, удача і віра в свої сили!

     
     
    розміщено: 27.06.2025