Заклад професійної (професійно-технічної) освіти «Миколаївський центр професійної освіти»

  • ДКА-2024 з професії 5122 «Кухар», 7412 «Кондитер»

        16 лютого 2024року у ЗП(ПТ)О «Миколаївський центр професійної освіти» відбулася Державна кваліфікаційна атестація з професії 5122 «Кухар», 7412 «Кондитер».

        Члени Державної кваліфікаційної комісії гідно оцінили рівень набутих професійних компетентностей здобувачів освіти: володіння технологіями та прийомами приготування страв, кондитерських виробів. Здобувачі освіти демонстрували вміння приготування сучасних страв: курячий шніцель "Кордон Блю", смажений суші-бургер "Філадельфія", картопляний Кіш, бенто-торт "Снікерс", тістечка "Макарон", торт "Естерхазі", пончики Берлінери", сінабони, бісквітний торт з кремом чіз та їхнє оздоблення і креативне подавання.   

     
    />  
     
     
     

        Представник роботодавців (член Державної кваліфікаційної комісії), Фляга Тетяна Казимирівна, вручила грамоту за сумлінну працю, високу відповідальність і професійні вміння при проходженні виробничої практики Воїн Вікторії.    

     
     

        За рішенням Державної кваліфікаційної комісії випускникам присвоєно кваліфікацію Кухар 4-го розряду; Кондитер 3-го розряду. 

       
     

           Вітаємо випускників з успішним закінченням навчання! Це важлива подія у вашому житті і вирішальний момент. Бажаємо ентузіазму, грандіозних цілей, великих проєктів, щоб все, що було задумано, стало дійсністю. Нехай супроводжують любов, удача і віра в свої сили!  

    розміщено: 16.02.2024