-
Хлібопекарське та кондитерське виробництво: нові можливості для реалізації кар’єрного росту
У межах реалізації проєкту «Хлібопекарське та кондитерське виробництво: нові можливості для реалізації кар’єрного росту», який реалізовує ГО «Розвиток України» за сприяння Програми розвитку ООН (ПРООН) в Україні та фінансової підтримки уряду Данії майстри виробничого навчання закладу КАСЬКІВ О.В., МІШУРА Є.Р. у період 2-3 листопада 2024 року пройшли майстер-клас «Хліб і випічка», який проводився в м. Києві (кулінарна академія Євгена Чернухи) за програмою:
1) Молочний батон (батон, який ми звикли купувати в супермаркетах та спеціалізованих магазинах)
2) Зерновий хліб (хліб на пшеничній та житній заквасці із зернами)
3) Гречаний хліб (класичний ароматний хліб на основі гречаного борошна з додаванням насіння гречки)
4) Чіабатта (пориста класична італійська чіабатта)
5) Булочка для бургера (ідеальна щільна м'яка булочка з чорнилом каракатиці)
6) Тостовий хліб (рихлий, м'який і тримаючий форму хліб для тостів)
7) Бородинський хліб (один із найпопулярніших хлібів на житньому борошні з солодом)
8) Сіннабони (здобне дріжджове тісто з ароматом кориці та крем-сиром)
Участь у майстер-класі – це не лише можливість вивчати нові хлібопекарські техніки, а й форма підвищити рівень професійної майстерності працівників закладу.