-
Майстер-клас «Приготування безалкогольних коктейлів з елементами оформлення»
Сьогодні безалкогольні коктейлі є дуже модними напоями, їх часто називають, моктейлями. Коктейлі присутні в меню барів ресторанів, вони користуються навіть більшим попитом, ніж коктейлі з алкоголем, оскільки люди все частіше приділяють увагу своєму здоров'ю та здоровому способу життя. Бармени проявляють велику винахідливість і, в результаті, різноманітність безалкогольних коктейлів просто вражає уяву.
3 березня 2020 року для учнів І-ІІІ курсів з професії Кухар, бармен був проведений майстер-клас «Приготування безалкогольних коктейлів з елементами оформлення».
Учениця 355 групи Гнатів Анастасія під керівництвом майстра виробничого навчання Мішури Є.Р. запропонувала свої вміння та навички з приготування безалкогольних коктейлів «Світлофор», «Кавовий», «Молочний з бананом», які були виготовлені способами: «Бленд», «Шейк» , «Леєр». Під час майстер-класу учні дізнались багато цікавого з історії коктейлів їх приготування та оформлення.
Завершенням майстер-класу стала дегустація - безалкогольних коктейлів.
Міксуйте та насолоджуйтесь смачною безалкогольною втіхою в склянці!