Заклад професійної (професійно-технічної) освіти «Миколаївський центр професійної освіти»

  • Щедро ділюся досвідом: відкритий урок виробничого навчання (група 181)

             22 листопада у групі 181 з професії Кухар 3-го розряду майстром виробничого навчання Ковальчук Тетяною Юріївною проведено урок виробничого навчання в рамках фестивалю методичної роботи. Тема заняття: «Обробка цибулевих, плодових, зернобобових овочів та грибів. Прості форми нарізування». Під час повторення попередньої теми та перевірки теоретичних знань з нової, педагогом використовувались інтерактивні методи навчання «Хто швидше?», «Знайди помилку», «Дпоповни речення», «Вірю, не вірю». На уроці майстер виробничого навчання продемонструвала правильне виконання трудових прийомів з механічної кулінарної обробки овочів та грибів, звернула увагу на необхідність дотримання вимог санітарії, гігієни та правил техніки безпеки. Учні були теоретично підготовлені та активно працювали під час проведення вступного інструктажу.

       

    розміщено: 28.11.2019