-
Щедро ділюся досвідом: відкритий урок виробничого навчання (група 181)
22 листопада у групі 181 з професії Кухар 3-го розряду майстром виробничого навчання Ковальчук Тетяною Юріївною проведено урок виробничого навчання в рамках фестивалю методичної роботи. Тема заняття: «Обробка цибулевих, плодових, зернобобових овочів та грибів. Прості форми нарізування». Під час повторення попередньої теми та перевірки теоретичних знань з нової, педагогом використовувались інтерактивні методи навчання «Хто швидше?», «Знайди помилку», «Дпоповни речення», «Вірю, не вірю». На уроці майстер виробничого навчання продемонструвала правильне виконання трудових прийомів з механічної кулінарної обробки овочів та грибів, звернула увагу на необхідність дотримання вимог санітарії, гігієни та правил техніки безпеки. Учні були теоретично підготовлені та активно працювали під час проведення вступного інструктажу.