-
«Тихіше… Йде урок…»: відкритий урок з технології приготування їжі
20 лютого 2024 року, в рамках тижня авторських уроків, викладач професійно-теоретичної підготовки професій громадського харчування Щербань О.А. провела відкритий урок з теми: «Хімічний склад і харчова цінність м'яса. Тканини м'яса» в групі 181 (професія "Кухар"; "Кондитер"). Здобувачі освіти опановували впровадження сучасних тенденцій в оформленні та подаванні страв.
На уроці викладач використав дистанційну групову роботу для формування професійної компетентності. Діти вивчили хімічний склад, харчову цінність та тканини м'яса, розвивали навички порівнювати, узагальнювати, виділяти головне.
На уроці використовувалася інтерактивна дошка Padlet з матеріалами до уроку, а саме: опорний конспект уроку, інформація з інтернет ресурсів, інтерактивні вправи для актуалізації та закріплення матеріалу, які створені у програмному забезпеченні Learningapps, домашнє завдання у вигляді тестування, комп’ютерна презентація PowerPoint викладача, що значно підвищує інтерес здобувачів освіти до навчання.