-
Тиждень авторських уроків:відкритий урок технології приготування їжі з основами товарознавства
11 грудня викладач професійно-теоретичної підготовки Щербань Оксана Анатоліївна провела відкритий урок з технології приготування їжі з основами товарознавства групі 281 з теми «Технологія приготування солянок правила відпуску вимоги до якості».
З метою формування професійних компетентностей учнів на уроці використовувались сучасні освітні технології: мультимедійна презентація, відеоролики тощо. Це сприяло візуалізації навчального матеріалу та активізації пізнавальної діяльності учнів. При актуалізації опорних знань використовувалась вправа «Ранжування», при закріпленні вивченої теми - діаграма Венна на порівняння складу продуктів і визначення спільних продуктів, вирішувалися проблемні ситуації, що виникають при приготуванні солянок та шляхи їх попередження.
Використання різних форм проведення уроку сприяє активізації навчальної діяльності учнів, дозволяє ефективно організовувати самостійну роботу, сприяє вихованню інтересу до вивчення предмету.