Заклад професійної (професійно-технічної) освіти «Миколаївський центр професійної освіти»

  • Тиждень професій громадського харчування та обслуговування

            З 26.02.2018 по 02.03.2018  пройшов тиждень професій громадського харчування та обслуговування. В заходах тижня взяли участь учні І-ІІІ курсів, що навчаються за професіями "кухар, кондитер"; "кухар, бармен"; "оператор комп’ютерного набору, касир (в банку)". Особливо запам’яталися такі заходи:

    Конкурс та захист стіннівок «Автентична страва української кухні»  

    http://picua.org/img/2018-03/12/cz14c7sbjsvxjyq1w3fokn58u.jpg     

    Майстер-клас «Приготування ролів» (Мішура Є. Р.)

    http://picua.org/img/2018-03/12/h7fi9kuoj4p3oil0k8knpomlr.jpg 

    Ярмарка - конкурс  «Найкращий вареник»(гр. 181, 155)

     

    Ярмарка - конкурс  «Смачненькі млинці» (гр. 281, 255)

    http://picua.org/img/2018-03/12/bkqlux21mknqj9kc71y9do643.jpg  http://picua.org/img/2018-03/12/ledegh263dwbgxydw0m8ujru2.jpg

    Ярмарка - конкурс  «Найсмачніший пиріжок» (гр. 381, 355)

    http://picua.org/img/2018-03/12/ul30ajcza737o4f7p3gdj71bc.jpg

    КВК між учнями і педагогами, членами МК

    http://picua.org/img/2018-03/12/canmp21g5se4i0jpxg9rujec7.jpg      http://picua.org/img/2018-03/12/z68i046t83985rhclqo96xd91.jpg

    розміщено: 03.03.2018