Заклад професійної (професійно-технічної) освіти «Миколаївський центр професійної освіти»

  • Тижень кухарів

    З 28 січня по 1 лютого 2019 року в ліцеї, згідно плану, пройшов тиждень  професій громадського харчування та обслуговування

     

    План проведення тижня професій громадського харчування та обслуговування

     

     

    Дата проведення

    Час

    Заходи

    Відповідальний

    28.01.2019

    800

    Конкурс стіннівок «Кулінарна подорож країнами світу», «Інтернет. За та проти»

    Гавриленко Н.В.

    1325

    Кулінарне шоу «Хто кращий?»

    Ковальчук Т.Ю.

    Мішура Є.Р.

    29.01.2019

    945

    Вікторина «Тендер» (гр. 171, 371)

    Маркобрун В.О

    1030

    Ярмарка-конкурс  «Найсмачніше тістечко» (гр. 381)

    Ковальчук Т.Ю.

    1030

    На гостину до барменів (гр. 355)

    Мішура Є.Р.

    30.01.2019

    945

    Гра-тренінг розвитку лідерських якостей «Я маю право на успіх»

    Розмариця О.О.

    1030

    Ярмарка-конкурс  «Смачненькі млинці» (гр. 281, 255)

    Каськів О.В.

    Ковальчук Т. Ю.

    1325

    Кулінарна дуель(гр. 181, 155)

    Гаврилюк Т.К.

    Фіц С.П.

    31.01.2019

     

    945

    Майстер-клас  «Приготування мастики та прикрас з неї»

    Дорош М.О.

    1120

    Ярмарка-конкурс   «Свято Фастфуда» (гр. 181, 155)

    Гаврилюк Т.К.

    Фіц С.П.

    1325

    Конкурс "Майстер-шеф"  (гр. 281, 255)

    Каськів О.В.

    01.02.2019

    945

    Ток-шоу «Їжа ХХІ століття. За та проти» (181, 155гр.)

    Гавриленко Н.В.

    Щербань О.А.

    1140

    Захист стіннівок з презентацією страв «Кулінарна подорож країнами світу» (155,181, 281 ,255, 381, 355, 171, 371)

    Гавриленко Н.В.

               

        

        

    розміщено: 01.02.2019