Заклад професійної (професійно-технічної) освіти «Миколаївський центр професійної освіти»

  • Виробниче навчання: «Приготування напівфабрикатів з птиці»

    04.04.2024 майстер виробничого навчання Каськів Олена Володимирівна провела урок виробничого навчання з теми: «Приготування напівфабрикатів з птиці».

    Метою уроку було перевірити та закріпити знання з технології приготування  напівфабрикатів з птиці, створити емоційний та психологічний комфорт для  виконання робочих прийомів: приготування та формування напівфабрикатів з птиці. Майстер в/н ознайомила здобувачів освіти з послідовністю технологічного процесу фарширування курячої чверті різними начинками. Здобувачі освіти продемонстрували знання з теми та взяли участь у змаганнях між бригадами з елементами рольової гри.

    Після уроку виробничого навчання здобувачі освіти виявили бажання приготувати та порадувати наших захисників смаколиками.

    Працівники та здобувачі освіти нашого закладу від перших днів війни наближають перемогу України: збирають гуманітарну допомогу для захисників і захисниць, виготовляють смаколики.

    Дякуємо всім причетним, а головне нашим мужнім захисникам!

     
     
     
     
    розміщено: 04.04.2024