-
Виробниче навчання: «Приготування напівфабрикатів з птиці»
04.04.2024 майстер виробничого навчання Каськів Олена Володимирівна провела урок виробничого навчання з теми: «Приготування напівфабрикатів з птиці».
Метою уроку було перевірити та закріпити знання з технології приготування напівфабрикатів з птиці, створити емоційний та психологічний комфорт для виконання робочих прийомів: приготування та формування напівфабрикатів з птиці. Майстер в/н ознайомила здобувачів освіти з послідовністю технологічного процесу фарширування курячої чверті різними начинками. Здобувачі освіти продемонстрували знання з теми та взяли участь у змаганнях між бригадами з елементами рольової гри.
Після уроку виробничого навчання здобувачі освіти виявили бажання приготувати та порадувати наших захисників смаколиками.
Працівники та здобувачі освіти нашого закладу від перших днів війни наближають перемогу України: збирають гуманітарну допомогу для захисників і захисниць, виготовляють смаколики.
Дякуємо всім причетним, а головне нашим мужнім захисникам!