Заклад професійної (професійно-технічної) освіти «Миколаївський центр професійної освіти»

  • Засідання методичної комісії

    02.03.2015 р. в кабінеті «Устаткування підприємств харчування, організації виробництва та обслуговування»  пройшло засідання методичної комісії викладачів та майстрів виробничого навчання з професій громадського харчування з теми «Форми організації роботи на уроках теоретичного та виробничого навчання як спосіб формування професійної компетентності учнів».     На методичному заході з використанням інтерактивних форм роботи були присутні 10 членів комісії, методист ліцею Мосієнко Т.С.  Питання, які розглядалися на засіданні були такими:

    • Види самостійних робіт, форми та організації. (Динту Т.А.)
    • Складання завдань до самостійної роботи (Михайлович О.М..)

      

    Майстри в/н та викладачі взяли участь у педагогічній дискусії з теми «Використання ІКТ на етапі контролю знань» (Щербань О.А.), брали участь в інтерактивній грі «Розвиток самостійності в учні» (Мосієнко Т.С.)

      

    розміщено: 04.03.2015